Mustafa Necati Ortaokulu

Vizyon: Çağın önünde yer alan güçlü bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzun öğretmen servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafanecatiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SAĞLIK MAH. TAHİRİ SK. MUSTAFA NECATI ORTAOKULU BLOK NO 1/3 ALTUNHİSAR / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Altunhisar Niğde iline bağlı 3000 nüfuslu küçük bir ilçedir.İlçe halkı çoğunlukla tarım ile uğraşmaktadır.İlçe dışarıya çok göç vermiştir.Ancak ilçede tarımın gelişmesi son yıllarda nüfusun az da olsa artmasına sebep olmuştur.

Ulaşım İlçeden ile ve ilden ilçeye her saat başı minübüs çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Altunhisar ilçe Merkezindedir.Okulun il merkezine uzaklığı 36 km´dir.