Erdem AYDIN - Okul Müdürü

1981  Konya Ereğli doğumluyum.Ortaokulu Aziziye Ayşana Özkoçak Ortaokulunda okuduktan sonra Ereğli Atatürk Lisesine başladım.Liseden sonra iki yıl Fırat üniversitesi Sosyoloji bölümünde okurken Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler öğretmenliğini kazandım.Bu okulu bitirdikten sonra 2008-2009 Eğitim öğretim yılında Muş Kızılağaç Yiboda göreve başladım.2010 yılında Eşimin Niğdede bulunması nedeniyle eş tayini ile Altunhisar Yakacık 80.Yıl Atatürk ortaokuluna geldim.2012 yılında norm fazlası olarak Yeşilyurt Hasan Yaldır ortaokulna geçtim.2013 Aralık ayında burada vekaleten müdürlük görevine geçtim.2017 yılında Müdür yardımcısı kadrosuyla Yeşilyurt Hasan Yaldır ortaokulunda iki yıl görev yaptıktan sonra okul müdürü olarak Altunhisar Mustafa Necati ortaokulunda göreve başladım.Evli ve iki çocuk babasıyım.

(506) 852 8150 Eposta